Актрисата Неда Спасова, която всички познават от хитовия медицински сериал на

...
Актрисата Неда Спасова, която всички познават от хитовия медицински сериал на
Коментари Харесай

Разкриха тайното гадже на Неда Спасова

Актрисата Неда Спасова, която всички познават от хитовия медицински сериал на Нова тв " Откраднат живот " май води много любопитен любовен живот, в случай че се съди по последните информации.

Чаровната актриса има сериозна дългогодишна връзка, само че продължава усърдно да крие самоличността на половинката си. В дребна България обаче, не е мъчно да се схванат някои неща.

Оказва се, че приятелят на Неда е режисьор, а двамата се срещат преди близо 10 години, като по същото време мистериозният мъж е привързан. От първата си жена той има едно дете, твърди " Галерия ".

Замесена в любовния триъгълник и частично отговорна за разпадането на връзката сред създателя и тогавашната му обичана, 31-годишната врачанка взима решение да скрие любовта им. Причина за това, от една страна, била популярността на режисьора в арт средите, а от друга – отрицателното мнение на някогашната му, която и до ден сегашен не приема звездата.

Запознати разкриват, че двамата могат да бъдат видяни постоянно, само че връзката им по нищо не поражда подозрения, че посред им има освен това от другарски връзки. В множеството си интервюта Неда отхвърля да разяснява кой е мъжът до нея и неслучайно.



Колеги на актрисата пък издават, че приятелят й оказва голяма поддръжка в киното и театъра, и даже с радост приема и по-скандалните й функции, като да вземем за пример превъплъщението й в известния театър " Горчивите сълзи на Петра декор Кант ", където Неда играе глухоняма прислуга, като се трансформира в обект на вниманието от страна на велика дизайнерка, ослепително изиграна от Лилия Маравиля. Спасова има и подиуми, в които е гола до кръста.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР